Julieni bişirmək üçün bütün ərzaqları hazırlayın.

Toyuq filesini xırda doğrayın və bitki yağı ilə bir neçə dəqiqə bişənə qədər qovurun. Soğanı xırda doğrayın, toyuğa əlavə edin və toyuq filesini soğanla daha 3-4 dəqiqə qovurun.

Şampinyonları qaba doğrayın və tavaya əlavə edin. Göbələklərdən gələn rütubət buxarlandıqdan sonra duz, istiot və soğanı və göbələklə toyuğu qızıl qəhvəyi olana qədər 5-7 dəqiqə bişirin. Ət və göbələklərin üzərinə krem ​​tökün, hər şeyi birlikdə qovurun.

Pendiri qaba bir sürtgəcdən keçirib üstünə səpin. Qazanın altını söndürün və tavanı qapaqla örtün. Pendir 3-5 dəqiqədə əridildikdə, göbələk və toyuq ilə süfrəyə verilə bilər, tavanız icazə verərsə, julieni reyhan yarpaqları ilə bəzəyin.

Toyuq və göbələk ilə hazırlanmış Julien

Toyuq və göbələkli julienne (və ya daha dəqiq desək, julienne) çox məşhur bir qəlyanaltıdır. Yeməyi sobada hazır vəziyyətə gətirərək özünüzü heç əziyyətə salmadan təxminən yarım saat ərzində bir tavada da bişirilə bilər.Ənənəvi julien dadını dəyişilmədən hiss edəcəksiniz!

20 dəq.

Tərkibi:

Toyuq filesi
400 q
Şampinyon göbələkləri
300 q
Soğan
100 q
Krem% 20-30
200 ml
Bərk pendir
150 q
Bitki yağı
2 x.q.
Duz, istiot, göyərti
Zövqə görə